Αποστολές & Επιστροφές

Αποστολές  & Επιστροφές

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Παραλαβή από κατάστημα. 
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας μέσα στο ωράριο λειτουργίας μας. Στο τελικό στάδιο «Ολοκλήρωση της παραγγελίας» επιλέξτε στη Μέθοδο Αποστολής το «Παραλαβή από κατάστημα». Η παραλαβή της παραγγελία σας μπορεί να γίνει κατόπιν συνεννόησης. Σε αυτήν την περίπτωση δε χρεώνεστε με έξοδα αποστολής και αντικαταβολής ενώ η εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει και στο χώρο μας μετρητοίς (για ποσά κάτω των 500,00€) ή με πιστωτική κάρτα.

Παράδοση στο χώρο σας
Η παράδοση στο χώρο σας γίνεται μέσω της εταιρείας courier ACS, η οποία αναλαμβάνει να παραδώσει τα προϊόντα της παραγγελίας σας σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος που καλύπτει το δίκτυο μεταφορών της εταιρείας. 
Το βασικό κόστος μεταφοράς μικρών πακέτων (μέχρι 2 κιλά) είναι 3,00€ για Αττική και 5,00€ για υπόλοιπη Ελλάδα. Κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεται με +0,90€. Μπορείτε να υπολογίζετε με ακρίβεια το κόστος μεταφορικών σας κατά τη διαδικασία της παραγγελίας.

Τα μεγάλα πακέτα (Σκαφάκια πορτ-μπαγκαζ,καλύμματα,μοκέτες-πατάκια κ.ά.) συστήνουμε να αποστέλλονται με τοπικές Μεταφορικές Εταιρίες που εξυπηρετούν την περιοχή σας κατόπιν συνεννόησης και τα μεταφορικά κόστη ποικίλλουν, όμως είναι πάντα χαμηλότερα από αυτά των ταχυμεταφορών. Αν θέλετε να παραγγείλετε ογκώδη προϊόντα, καλέστε μας στο 210 5124162 ή στείλτε μας mail στο www.carparadise4254@gmail.com για να σας βοηθήσουμε να ολοκληρώσετε την αγορά σας με τα χαμηλότερα δυνατά μεταφορικά.  

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα είδη παραλάβατε από εμάς και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους. 
Δεχόμαστε επιστροφές σε είδη που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί με την προϋπόθεση να επιστραφούν εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, στην αρχική τους συσκευασία,  με την απόδειξη αγοράς ή την κάρτα αλλαγής.   
Δεν δεχόμαστε επιστροφές σε είδη «κατά παραγγελία» (καλύμματα μοκέτες πατάκια κ.ά.) εκτός αν φέρουν εμφανές ελάττωμα. 
Δεν δεχόμαστε επιστροφές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση από τον πελάτη, με την αποστολή courier που θα έρθει σε εμάς με «χρέωση παραλήπτη». Για τις επιστροφές δίνει το car & moto paradise Εντολή Παραλαβής Courier, μόνο κατόπιν συνεννόησης. Στην αντίθετη περίπτωση το προϊόν δεν παραλαμβάνεται από εμάς.